DSers

DSers is een dropshipping platform. Als verkoper kun je met DSers makkelijk producten van AliExpress-leveranciers aan je webshop toevoegen. Sinds dropshipping-plugin Oberlo is gestopt, stappen veel Shopify-gebruikers over op dit platform.

dsers

AliExpress-tool voor dropshipping

DSers is een dropshipping service waarmee je producten van AliExpress-leveranciers kunt aanbieden in je webwinkel, zonder deze in te hoeven kopen. De dienst biedt talloze producten tegen voordelige prijzen aan van erkende AliExpress-verkopers.

DSers telt meer dan honderdduizend gebruikers.

Het bedrijf is opgericht in 2018. Tegenwoordig is het een van de populairste Shopify apps met meer dan honderdduizend gebruikers en ruim 150 miljoen verwerkte orders.

Overstappen van Oberlo

Oberlo, voorheen de dropshipping-plugin van Shopify, is per juni 2022 gestopt. Sindsdien zijn veel Shopify-gebruikers overgestapt naar de service van DSers. Om dit proces makkelijker te maken, heeft de AliExpress-tool een knop toegevoegd om producten over te zetten: ‘Import Shopify Products’. Natuurlijk zijn er voor Oberlo-gebruikers ook een hoop andere dropshipping-aanbieders om uit te kiezen. Deze kan je vinden in ons handige overzicht.

Hoe werkt DSers?

Op het platform van DSers kan je producten zoeken en importeren van leveranciers op AliExpress. Deze kun je vervolgens publiceren in je webshop, eventueel in verschillende varianten, zoals meerdere kleuren en maten. Ook kan je via de app prijsregels instellen en verzendopties selecteren.

Verkopers kunnen tot 100 orders tegelijk doorplaatsen naar AliExpress.

Waar DSers verschilt van veel andere aanbieders, is dat je tot 100 orders tegelijk kan doorplaatsen naar AliExpress. Daarnaast kan je producten importeren voor meerdere webwinkels. Tenslotte is de klantenservice 24 uur per dag beschikbaar.

DSers heeft een gratis versie waarmee je de meeste functionaliteiten kunt gebruiken, zoals de mogelijkheden hierboven. Daarvoor moet je alleen de plugin downloaden en een gratis account aanmaken. Vervolgens selecteer je jouw ecommerce-platform en koppel je je AliExpress-account. Wil je ook notificaties wanneer een product niet meer voorradig is, de prijs verandert of een order is geannuleerd? Dan kun je een betaalde versie afsluiten.

Om te dropshippen met DSers moet je een AliExpress-account hebben.

Software-koppelingen

DSers is een dropshipping-tool om producten aan te bieden via AliExpressOm te kunnen dropshippen via DSers, moet je ten eerste een AliExpress-account hebben. Omdat DSers partner is van het Chinese b2b-platform, hebben gebruikers bepaalde voordelen via AliExpress Whitelist. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een onbeperkt aantal orders plaatsen.

Daarnaast biedt het platform koppelingen met verschillende ecommerce-softwareprogramma’s. Zo kunnen online verkopers koppelen met Shopify, WooCommerce en Wix. Tenslotte is DSers ook geïntegreerd met Paypal. Als je betalingen ontvangt via Paypal, verzendt DSers de orderinformatie automatisch door naar je Paypal-account.

Kosten DSers

Zoals eerder gezegd heeft DSers een uitgebreide gratis versie, maar ook een aantal betaalde abonnementen. De meeste functionaliteiten zijn ook met een gratis account te gebruiken. Daarmee kun je 3 webshops koppelen met 3 duizend producten per account.

De meeste functies zijn ook met een gratis account te gebruiken.

Wil je meer webshops koppelen of meer producten aanbieden? Dan moet je een betaald abonnement afsluiten. De niet-zakelijke betaalde abonnementen zijn wel 14 dagen gratis uit te proberen. Deze gaan van 20 tot zo’n 50 dollar per maand, met respectievelijk 10 tot 25 te koppelen webwinkels. DSers heeft ook een zakelijk abonnement voor zo’n 500 dollar per maand waarmee je tot wel 50 webshops kunt integreren.

DSers staat bekend als een populaire dropshipping-tool als je makkelijker producten wilt importeren via AliExpress. Daarbij is het goed te gebruiken als gratis versie, waardoor je de kosten laag kunt houden maar alsnog veel functionaliteiten tot je beschikking hebt. Tenslotte is de populariteit van DSers sterk toegenomen sinds het stoppen van Shopify’s plugin met Oberlo per juni 2022.