Over ons

Dropshippers.nl is een website van Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174. BTW-nummer: NL002097294B45. Het is opgericht in 2020 om als informatieportaal te dienen voor online ondernemers die dropshipping inzetten en op zoek zijn naar leveranciers.

Eurolutions
Molensteyn 60-B
3454 PT DE MEERN (UTRECHT)

Doelstelling

Dropshippers.nl heeft als doelstelling om een volledig overzicht te geven van dropshippers.

De kosten voor het maken en onderhouden van Dropshippers.nl worden terugverdiend door middel van advertenties en affiliate marketing. De content zelf is echter altijd (met de intentie tot) onafhankelijk.

Andere uitgaves van dezelfde uitgever

Redactie

De dagelijkse redactie van Dropshippers.nl is in handen van Eurolutions, een internetbureau gevestigd in De Meern (Utrecht). KvK: 37102174. Je kunt ons mailentweeten of gewoon bezoeken.

Dropshippers.nl - adres
Vind ons op Google Maps.

Auteursrechten

Artikelen zonder bronvermelding zijn gemaakt door (of in opdracht van) Eurolutions zelf. Bij artikelen die door andere auteurs geschreven zijn is boven- of onderaan de pagina een bronvermelding opgenomen. In veel gevallen is gebruik van teksten van artikelen na aanvraag mogelijk. Hiervoor is echter wel altijd schriftelijke toestemming nodig.